Immobiliària

Ens dediquem a cobrir totes les necessitats dels nostres clients, des de vendre o llogar el seu immoble. Empresa avalada per més de 25 anys d'experiència, estem en condicions d'oferir un complet assessorament en la gestió d'immobles. 

Una Corporació de serveis Immobiliaris Integrals que li ofereix total garantia en la transacció.

La professionalitat de més de 300 oficines i més de 1.000 assessors immobiliaris per tot Espanya i alguns països en proces de desenvolupament i entrada al Euro.

  • Premsa local i especialitzada, cartellera, internet.
  • Professionalitat i confiança
  • Cartera de immobles financers
  • Servei personalitzat i assessorament.

Busqui a la web en tot el territori espanyol a traves del nostre portal. www.alfapuig-reig.com

Pisos, casas, per tot el territori español

Consulti per l'assegurança per garantir el seu lloguer!

Servei pensat per donar seguretat als propietaris i fomentar que lloguin els seus immobles a través de les oficines de la XARXA ALFA INMOBILIARIA, al oferir-mitjançant aquest servei la possibilitat d'assegurar les seves rendes i un paquet de serveis pensats per al propietari que van des de la confecció del contracte l'actualització de rendes, un servei de consultes a càrrec d'experts advocats, la reclama-ció de quan-titats i reparació de danys fins a la recuperació del seu immoble. 

Un servei de màxima garantia i seguretat al millor preu.

Serveis d'arquitectura: Si te o vol un terreny o simplement vol fer una ampliació de la seva casa, un arquitecte s' ocuparà de tot, projectes basics, executius i disseny de interiors, cèdules de habitabilitat no dubteu a consutar. 

Contactar: Telèfon 93 838 01 84 o també enviins la seva consulta desde la web i li respondrem al més breu possible. 

Apart de la nostra cartera de immobles, nosaltres li podem trobar qualsevol vivenda en tot el territori espanyol que tenim a traves de la la xarxa de les oficines alfa. 

Els moments actuals, en que la situació econòmica obliga a racionalitzar les despeses per intentar obtenir el màxim de rendibilitat, creiem que la contractació d'un bon assessorament és la inversió més rendible, que tothom pot fer.

Restem a la seva disposició per ampliar i concretar tots aquells detalls que desitgin.