D’acord amb l’activació del pla de protecció civil de Catalunya i seguint les mesures adoptades pel Govern per evitar la propagació del COVID-19. Mentre durin les mesures de confinament, no atendrem presencialment. Continuem al vostre servei per telèfon o correu electrònic. Disculpeu les molèsties.

 


En els moments actuals, en que la situació econòmica obliga a racionalitzar les despeses per intentar obtenir el màxim de rendibilitat, la contractació d'un bon assessorament és la inversió més rendible per qualsevol tipus d'empresa o activitat econòmica.

 

En la nostra línia de servei, avalada per més de trenta anys d'experiència, estem en condicions d'oferir un complet assessorament en la creació d'una empresa, en matèria fiscal, laboral, comptable, mercantil, de seguretat social i en assegurances. També som administradors de finques i estem associats a una de les companyies  immobiliàries més reconegudes del país, Immobiliària Alfa, tot això amb un equip de professionals altament qualificats.

 

En aquesta web podran conèixer tots els serveis que oferim que, de ben segur, seran del seu interès. 

 


Novetats i ofertes en assegurances:

Estudiem les necessitats dels nostres clients i els oferim un ventall d’assegurances de les millors companyies que hi ha al mercat, que inclou des de l’assegurança personal més senzilla fins al més complicat risc industrial per a empreses. 

Vegi totes les ofertes a la web i ara també a la nostra pàgina de Facebook 

Faci la seva consulta gratuïtament.

(Preus i descomptes especials limitats en el temps i subjectes a disponibilitat. No acumulables a cap altra oferta o promoció.)