Qui som

En els moments actuals, en que la situació econòmica obliga a racionalitzar les despeses per intentar obtenir el màxim de rendibilitat, la contractació d'un bon assessorament és la inversió més rendible per qualsevol tipus d'empresa o activitat econòmica.

En la nostra línia de servei, avalada per més de 28 anys d'experiència, estem en condicions d'oferir un complet assessorament en la creació d'una empresa, en matèria fiscal, laboral, comptable, mercantil, de seguretat social i en assegurances.

També som Administradors de Finques i Agents de la Propietat Immobiliària, que estem associats a una de les companyies immobiliàries més extesa del país, Immobiliària Alfa, tot això amb un equip de professionals altament qualificats.

Som Corredors d’Assegurances amb una àmplia gamma de productes (cotxe, llar, vida, salut, comerç, accidents, comunitats) i companyies per cobrir les necessitats tant d’empreses com de particulars.

En aquesta web podran conèixer en els diferents apartats, tots els serveis que oferim que, de ben segur, seran del seu interès.